Сага про Літокрилів Книга 2 Шлях на північ Ендрю Пітерсон

320

Тепер життя Джаннера, Тінка та Лілі Іґібі вже ніколи не буде таким, як раніше. Адже вони — легендарні Скарби Аннієри, спакоємці королівства далекого й славетного Сяйнистого острова. Ікла Данґа за будь-яку ціну прагнуть схопити королівську родину. Щоб вижити, Іґібі мусять тікати на північ, до Крижаних прерій, де ящероподібні чудовиська не зможуть вижити в холоді. Але дорога виявляється далеко не спокійною прогулянкою. Їм доведеться рятуватися від моторошних створінь Гліпвудського лісу, перехитрити дикунів-блукальців зі Східного закруту, організувати втечу із жахливої Фабрики виделок і навіть пережити зраду друзів. Але найголовніше — сім’я Іґібі має зберегти єдність та любов одне до одного, попри страшні таємниці, які приховує їхнє минуле.

+ -

Ендрю Пітерсон продовжує свою епічну фентезійну серію «Сага про Літокрилів» у другій книзі «Шлях на північ». Ця книга занурює читачів у ще більш небезпечні і захоплюючі пригоди головних героїв.

Персонажі Ендрю Пітерсона продовжують розвиватися і ставати ближчими читачам. Джаннер, старший брат, відчуває відповідальність за свою сім’ю і постійно шукає способи захистити їх. Тінк, середній брат, проходить через важкі випробування, які допомагають йому зрозуміти свою справжню силу та призначення. Лілі, наймолодша сестра, своїми мужністю і мудрістю перевершує очікування всіх. Їхня взаємна підтримка і любов є головною рушійною силою, яка допомагає їм долати всі труднощі.

«Сага про Літокрилів. Книга 2. Шлях на північ» сповнена захоплюючих пригод і небезпек, котрі змушують серце битися швидше. Читачі разом з героями перехитрять дикунів-блукальців, рятуються від жахливих створінь Гліпвудського лісу, організовують втечу з жахливої Фабрики виделок і навіть переживають зраду друзів. Кожна глава книги приносить нові несподіванки і тримає читачів у постійному напруженні. Ендрю Пітерсон майстерно вплітає у свій сюжет важливі теми, такі як сімейна єдність, мужність, вірність та прощення.

Автор

Ендрю Пітерсон

Формат

145×215мм

Мова видання

Українська

Вид палітурки

Тверда

Кількість сторінок

480

Видавництво

BookChef

На основі 0 відгуків

0.00 В цілому
0%
0%
0%
0%
0%
Будь першим, хто залишив відгук “Сага про Літокрилів Книга 2 Шлях на північ Ендрю Пітерсон”

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Переглянути

Поки що немає відгуків.

Закрити
Навігація
Закрити

Кошик

Закрити

Закладки

Recently Viewed

Close

Раді бачити Вас на сайті!

Пароль буде надіслано на Вашу електронну адресу.

Ваші персональні дані будуть використовуватися для підтримки вашого досвіду роботи на цьому веб-сайті, для управління доступом до вашого облікового запису, а також для інших цілей, описаних в нашій privacy policy.

Вже маєте обліковий запис?

Закрити

Закрити

Категорії